HTML

Egyéni keresés

Vaikutus

Minden ami bosszantó, idegesítő, sajnálatos, minden ami piszkálja a csőrünket a mindennapokban.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2009.12.26. 19:30 Audrey ¤_¤

Tényleg van még szeretet Karácsonykor?

Tegnap, 25.-én, Karácsonykor, olyan este hat-hétóra környékén befejeztük a karácsonyi ünneplést, a nagy család hazaindult. Mikor szüleimmel megindultunk a kocsi felé, egyszercsak, kb. 50 méterre a kocsitól ordibálás hallatszott.

Természetesen mind odanéztünk, és 5 suhancot láttunk futni, akik gyorsan a messzi sötétségbe vesztek. A szelektív hulladékgyűjtőktől futottak, az amit hátrahagytak két hajléktalan volt, akik kétségbeesve kiabáltak. Megindultam, szapora léptekben feléjük. Az úton közben jött egy autó, lakott területen kb. 60-70-nel kanyarodott be az utcába, épp, hogy el tudtam ugrani. Erre nem túl szalonképes szó csusszant ki a számon.

Apám a kocsival a hajléktalanokhoz gurult, hogy megnézze nem kell e mentőt hívni. A srác a kocsival visszagurult... lehúzta az ablakot... megkérdezte mi a probléma, a barátnője arcáról sütött a gyűlölet... Mondtam anyukámmal, hogy semmi, épp rohanunk valakiken segíteni, és nem nekik szóltunk be, a fiú elnézést kért és tovább hajtott... olyan sebességgel, ahogy majdnem elcsapott...

Kiderült, hogy az öt rendkívül bátor és kedves srác a dobozokat válogató hajléktalanokat fellőkték és megrugdosták.

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: kocsi karácsony hajléktalan srác suhanc


A bejegyzés trackback címe:

https://impressio.blog.hu/api/trackback/id/tr201624713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása